Στόρια

Διαθέτουμε Στόρια, περσίδες, rollers, κουρτίνες roman σε τεράστια ποικιλία και χρώματα! Δείτε Παρακάτω ορισμένα απο αυτά.

Οριζόντιες Περσίδες

Οι οριζόντιες περσίδες σας χαρίζουν έναν ολόκληρο κόσμο σχεδιαστικών συνδυασμών για κάθε χώρο, το γραφείο, το σπίτι, την επιχείρηση ή το κατάστημά σας. Σε πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις και να ζωντανέψουν με τρόπο μοναδικό όχι μόνο τα παράθυρα, αλλά και όλο το χώρο.

Η υψηλή αισθητική, η ποιότητα κατασκευής (από το ανθεκτικό ντουραλουμίνιο) και τοποθέτησης, η αντοχή στο χρόνο και ο αξιόπιστος τρόπος λειτουργίας τους είναι τα χαρακτηριστικά που μπορούμε να σας προσφέρουμε.
Διατίθενται σε 4 διαστάσεις πλάτους φύλλου, 16, 25, 35 και 50 mm.

Κάθετες Περσίδες

Για κάθε χώρο που απαιτούνται κάθετες περσίδες μπορούμε να σας προτείνουμε αμέτρητες ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε χώρο και δίνουν διακοσμητικές λύσεις και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν τέλεια ρύθμιση του φωτός.

Η ποικιλία στην υφή και στα χρώματα, από τους σκούρους τόνους μέχρι τα πιο απαλά παστέλ, προσφέρουν πολλές δυνατότητες επιλογών στο σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρηση.
Διατίθενται σε διαστάσεις πλάτους φύλλου 127 και 89 mm σε πλαστικοποιημένο ύφασμα και σε PVC, ένα πρωτοποριακό υλικό, πρακτικό, αντιστατικό και εύκολο στο πλύσιμο.

Ξύλινες Περσίδες

Οι ξύλινες οριζόντιες περσίδες, κατασκευασμένες μόνο με την καλύτερη ποιότητα ξύλου, προσφέρουν μοναδικές αισθητικές και πρακτικές λύσεις στην εσωτερική διακόσμηση.

Το ξύλο, υλικό που η ίδια η φύση δημιούργησε, προσθέτει ποιότητα κι ένα ξεχωριστό προσωπικό χαρακτήρα στο χώρο σας.

Roller - ρολοκουρτίνες

Οι ρολοκουρτίνες είναι η πιο προηγμένη τεχνικά λύση διεθνώς για προστασία από τον ήλιο και διακόσμηση συγχρόνως.

Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε υφάσματα φυσικά ή διακοσμητικά (τεχνικά υφάσματα συσκότισης, σήτες κ.λ.π.) καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Με τέλεια λειτουργικότητα και υψηλή ποιότητα κατασκευής ανεβαίνουν και κατεβαίνουν εύκολα, με απόλυτη ακρίβεια ενώ έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν με αλυσίδα, ελατήριο ή και με ηλεκτροκίνηση..

Panel

Οι κουρτίνες πάνελ είναι η τελευταία λέξη της μόδας για να διακοσμήσετε μεγάλα παράθυρα ή για να διαχωρίσετε κάποιο χώρο.

Οι επιφάνειες των υφασμάτων είναι συρόμενες με κορδόνι, με μπαστούνι ή με το χέρι.

Θέλετε μια πρόσφορά για το δικό σας χώρο;