Τέντες

Διαθέτουμε Τέντες όλων των ειδών για κάθε χώρο και οποιαδήποτε ανάγκη. Δείτε παρακάτω διάφορα είδη τεντών που διαθέτουμε.

Με Βραχίονες

Η είσοδος του αλουμινίου στα είδη της τέντας και η εξέλιξη του βραχίονα και του τρόπου στήριξής του δημιούργησε τα <<συστήματα τεντών με βραχίονες>>.

Όμορφα λειτουργικά, με καμπύλες, πλήρως αυτοματοποιημένα αν χρειαστεί, χωρίς να χρειάζονται πολλές ρυθμίσεις κατά την τοποθέτησή τους, παρέχουν προστασία και μπορούν να κατασκευαστούν στα μέτρα σας.

Τα συστήματα τέντας με βραχίονες προσφέρουν άριστη λειτουργικότητα μαζί με μία μοναδική αισθητική στο χώρο σας. Όταν οι τέντες σας είναι ανεβασμένες δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρύβει τη θέα. Παράλληλα οι βραχίονες βαρέως τύπου εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή ακόμα και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες..

Με Μπάρα

Η μπάρα είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα τέντας με βραχίονες που προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην τοποθέτησή του αφού τοποθετείται στηριζόμενο μόνο πάνω στις βάσεις στηριξής του.

Μπορεί να συνδυάσει όλα τα είδη αντίβαρων και βραχίονων ανάλογα με τις ανάγκες και το γούστο του κάθε πελάτη και κατασκευαστή. Σε συνδυασμό με το σκέπαστρο παρέχεται κάλυψη σε όλο το σύστημα δίνοντας του μια ομοιόμορφη εικόνα παρόμοια με αυτή της κασέτας.

Το καρέ της μπάρας είναι από γαλβανισμένο χάλυβα βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Οι βάσεις στήριξης μαρκίζας και τοίχου και οι βραχίονες είναι μετακινούμενοι για ευκολότερη μεταφορά και εγκατάσταση σε οποιαδήποτε άλλη θέση.
Υπάρχει η δυνατότητα συνεχόμενων τεντών με ανεξάρτητη ή ενιαία στήριξη και κίνηση.

Κλασσική

Η κλασική τέντα αποτελεί την πιο αξιόπιστη και δοκιμασμένη επί πολλά χρόνια μορφή κατασκευής τέντας.

Οι λευκοί σωλήνες αλουμινίου προσφέρουν αξεπέραστη αντοχή και άψογη εμφάνιση.

Επίσης μηχανισμοί με εσωτερικά μεταλλικά γρανάζια χαρίζουν ξεκούραστο χειρισμό.

Κασέτες

Οι κασέτες είναι ένα σύστημα εξωτερικής σκίασης που προστατεύει το ύφασμα και τα μηχανικά μέρη της κατασκευής από τις καιρικές συνθήκες, παρατείνοντας την ωφέλιμη διάρκεια χρήσης του.

Διαθέτουν πρωτοποριακό σχεδιασμό με  λιτές γραμμές. Ο συνδυασμός των προφίλ είναι τέτοιος ώστε η κασέτα να έχει ταυτόχρονα δυνατές βάσεις στήριξης, ρυθμιζόμενες βάσεις βραχίονα, χούφτα στήριξης άξονα και σύστημα αυτοκαθαρισμού του πανιού της.
Έτσι η κασέτα όταν είναι ανοιχτή προστατεύει εσάς, ενώ όταν είναι κλειστή προστατεύει τους βραχίονες, το μοτέρ και το πανί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις καλής λειτουργίας για περισσότερα χρόνια.

Καμπύλη

Η καμπύλη τέντα (Καποτίνα) είναι ένα σύστημα διακοσμητικό και προστατευτικό εξωτερικών χώρων που προτείνεται κυρίως για παράθυρα, εισόδους, βιτρίνες καταστημάτων και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια μικρή ή μεγάλη από 0,5m μέχρι και 5,50m.

Οι κατασκευές μπορεί να είναι σταθερές ή ανοιγόμενες.Ο σκελετός είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο και τα πλαστικά από PVC ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πολλών διαφορετικών τύπων και ενός βαρέως τύπου (με διαφορετικό προφίλ αλουμινίου) παρέχοντας έτσι κάλυψη σε όλα τα γούστα. Η επένδυση μπορεί να γίνει με όλα τα μέσα κάλυψης όπως: τεντόπανο, ακρυλικό ή PVC.
Επίσης έχει κατασκευαστεί ειδικό box κίνησης, εκτός από τον κλασικό τρόπο με το κορδόνι, με μηχανισμό και μανιβέλα ή μοτέρ.

Κάθετες / Ριντό

Για το πλαϊνό μέρος της βεράντας σας που ο χώρος είναι περιορισμένος ή για οποιαδήποτε άλλη κατασκευή χωρίς σταθερούς σωλήνες ή βραχίονες προτείνονται οι κάθετες ριντό. Η τέντα σας ασφαλίζει με ειδικούς γάντζους αλουμινίου στο δάπεδο ή στην κουπαστή.

Επίσης μπορεί να κατασκευαστεί με κασονέτο στο οποίο τυλίγεται το πανί μας και πλαϊνούς οδηγούς, που επιτρέπουν στο πανί να “ρολάρει” άνετα και να είναι πάντα τεντωμένο. Μπορεί εύκολα με την ίδια βάση να στηριχθεί σε τοίχο ή οροφή.

Όμορφες απλές και λειτουργικές οι κάθετες ριντό παρέχονται με δυνατότητα χρήσης τεντόπανου, ακρυλικού, πλαστικού, πλαστικού διάτρητου ή ζελατίνας και είναι ιδανικές για καφετέριες, εστιατόρια και ημιυπαίθριους χώρους.

Θέλετε μια πρόσφορά για τη δική σας τέντα;